Onlangs heeft Sanne samen met toetsenist Wichert-Jan Koopman de muzikale leiding overgenomen van het MisSion gospel choir in Kampen (voorheen o.l.v. Martin Brand en Henk Doest.)

Sanne:

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Maar, het is ook spannend! Ik heb heel veel gedaan op gebied van zangcoaching met groepen en 1 op 1, maar een koor dirigeren is weer iets heel nieuws. Wichert-Jan vult mij met al zijn conservatorium ervaring erg goed aan en is een hele fijne toetsenist én persoonlijkheid om mee samen te werken. Samen met hem én met het koor zie ik uit naar een geweldige tijd met God en met elkaar!

MisSion heeft al 4 nieuwe leden mogen verwelkomen en is er nog plek voor nieuwe leden. Heb je interesse? Meld je dan aan om auditie te komen doen en stuur een mail naar: missiongospelchoir@gmail.com

Over MisSion
MisSion getuigt met eigentijdse liederen over Gods  liefde voor de mensen. MisSion is een koor dat bestaat uit ca. 30 christenen met verschillende kerkelijke achtergronden. Optredens van MisSion worden gekenmerkt door een variëteit van stijlen. Tijdens de concerten biedt zij, begeleid door een professionele band, een afwisselend totaalprogramma met Black Gospel, getuigenissen, worship en opwekkingsliederen. MisSion gaat voor echtheid. Veel mensen worden tijdens de concerten geraakt en willen meer weten over Gods liefde in de persoon van Jezus. Zoveel mogelijk mensen wijzen op onze geweldige God, that’s our MisSion!