Sanne

Al vanaf ze kon praten zingt ze ook !

Na op verschillende plekken in het land te hebben gewoond is ze nu samen met haar man Jori en dochter Joliene, neergestreken in Dordrecht.
Ze zingt over liefde, geloof en gewone dingen van het leven.
Sanne is enthousiast en bewogen met mensen en weet je te raken. Naast haar werk als zangcoach verzorgt ze verschillende optredens als soliste, met pianist of met een hele band.
Wilt u Sanne graag boeken? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@sannezingt.com

CD

Samen met toetsenist Henk Doest (producer en arrangeur) heeft Sanne het Nederlandstalige album “Met jou” gemaakt.

De persoonlijke nummers zijn geïnspireerd op gebeurtenissen in haar eigen leven, ook toen ze zelf die “warme deken” nodig had, waar ze over zingt in een duet met Elly Zuiderveld.

Je kunt haar album hier bestellen.

Sanne:

Jaren terug schreef ik een liedje voor iemand in een zware periode. Dat bemoedigde diegene zo dat ik toen besefte dat dát was wat ik wou, liedjes schrijven ter bemoediging van mensen.  Liedjes over persoonlijke situaties, liedjes voor mensen die veel voor me betekenen, liedjes waarin mensen zich herkennen, iéts proeven van liefde, geloof en een stukje geborgenheid. Liedjes die kunnen zijn als een warme deken. Toen kwam een aantal weken geleden dát gave telefoontje van platenmaatschappij “Ecovata”, mij werd een platencontract aangeboden. Een droom voor mij die uit zou gaan komen. Allemaal deurtjes gingen open, sponsoring die meteen rond was, topmuzikanten die wilden meewerken… ongelooflijk! En zo kwam het dat ik samen met de fantastische toetsenist, en tevens producer en arrangeur Henk Doest, mocht werken aan mijn eerste NL talige album. Het is écht prachtig geworden,ik ben er heel erg trots op!

Henk :

Het is een feest om met Sanne samen te werken: soms weten mensen heel goed wat ze willen horen en moet je er als producer maar aan voldoen, of soms hebben mensen geen idee en moet je het er maar uittrekken. In Sanne’s geval zijn we samen op zoek geweest naar haar muzikale identiteit, en heeft ze me de ruimte gegeven om er iets moois van te maken, zonder de regie uit handen te geven. Zowel bij het schrijven van de liedjes, het inspelen en het produceren van het geheel ben heel blij dat ik er een aandeel in heb mogen hebben!”

In mei 2016 is Sanne haar album “met jou” uitgekomen.

Luister naar één van haar nummers: Van mij