Vocal coaching

Zingen is het leukste wat er bestaat, maar minstens zo leuk is om die ervaring te delen met anderen.”

Sinds 2010 geeft Sanne zang coaching aan zowel groepen als individuen.

Het is te gek om samen het mooiste in je stem naar boven te doen laten komen, kleine technieken aanleren kan al een groot verschil maken.
Zoals de naam ‘coach’ al zegt ga ik vooral coachend te werk, samen door een nummer heen en d.m.v. vele oefeningen steeds weer verbeteren.”

Tijdens de lessen let Sanne vooral op basistechnieken als: Houding, ademhaling, articulatie, borst en kop stem en het zingen van verschillende stijlen. Ook zoekt Sanne samen met jou steeds weer iets dat écht bij je past en waar nieuwe uitdaging in zit.  In een blok van 10 lessen werk je toe naar een eindvoorstelling voor vrienden, familie en bekenden. In 2004 volgde Sanne een “Bible en arts” school, waar zang haar hoofdvak was. Ze kreeg daar intensief les van o.a. Larissa Baak, Ilse Bevelander en Talitha Nawijn, bij wie ze later nog meerdere zangtrainingen heeft gevolgd.

Sanne geeft momenteel vocal coaching aan 13 leerlingen uit de regio.

Een aantal van hen aan het woord :

Thera Vroege (31 jr):

Sanne is eerlijk, spontaan en vol energie. Ze zal altijd het beste uit je willen halen, opbouwende kritiek geven als dat nodig is en je zelfvertrouwen geven.”

Mirjam Leerdam (25 jr):

Inmiddels enthousiast begonnen aan m’n 2e lesblok bij Sanne. Van haar heb ik ondertussen al een hoop mogen leren: zangtechniek, dynamiek, zangpartijen, uitspraak en ga zo maar door. Ik ben zeker nog niet uitgeleerd, dus blijf nog gezellig lessen bij Sanne, want ja de lessen zijn ook gezellig!”

Wil jij ook les van Sanne? Je bent van harte welkom. Stuur een mailtje naar info@sannezingt.com of vul op de contact pagina het formulier in.

Workshops

Sanne verzorgt regelmatig  (meestal samen met een muzikant) zangworkshops in zangtechniek, presentatie en meerstemmigheid.
Deze worden gegeven aan b.v. koren, muziekteams van gemeenten en kerken, of tijdens evenementen.

Ook een vrijgezellenfeest behoort tot de mogelijkheden.Samen met de bruid en haar vriendinnen meerstemmig een lied inzingen in een studio, opnemen en een single mee naar huis nemen.
Fantastisch om te boeken!

informatie aanvragen? Stuur een mailtje naar info@sannezingt.com of vul op de contact pagina het formulier in.